Bulgurlu Pazı Yemeği Tarifi

14-05-2022 15:47
Bulgurlu Pazı Yemeği Tarifi

Bulgurlu Pazı Yemeği Tarifi

Pazı yemeğini bulgurlu denediniz mi? Genelde pirinç konulur. Ama biz daha hafif bir lezzet vermek için bulgur koyuyoruz. Mutlaka bu inanılmaz lezzetli bulgurlu pazı yemeği tarifimizi deneyin.

Bulgurlu Pazı Yemeğe Tarifi için Malzemeler

- 2 bağ pazı
- 1 adet soğan
- 2 adet domates
-1 çay kaşığı tuz
- 1 Türk kahvesi fincanı bulgur
 

Bulgurlu Pazı Yemeğinin Hazırlanışı 

Bulguru önce suya ıslatın. Soğanı rendeleyin. Pazıları tek tek yıkayın. Sapını ve yaprağını ince ince doğrayın. Tencereye rendelenmiş soğanı ve zeytinyağını koyup biraz karamelize edin. İçine 1 su bardağı su ilave edin. Pazıları tencereye ilave edin. Rendelenmiş domatesi ve bulguru ilave edip karıştırın. Pazıyı 15-20 dakika pişmeye bırakın. Afiyet olsun. 
Bulgurlu pazı yemeği tarifini beğendiyseniz takipte kalın. 

 
Ayvada Ayvalık Natürel Sızma Zeytinyağı ile yemeklerinize lezzet katın.

Ayvalık'ın bereketli topraklarından toplanan, hasadın ilk zeytinlerinin mahsulü olan Ayvada Ayvalık Natürel Sızma Zeytinyağı, soğuk sıkımla elde ediliyor ve otomatik dolum makinesinden el değmeden, hijyenik ortamda ambalajlanıyor. Bölgenin ilk 22000 sertifikasını alarak yine alanında öncülük eden, ISO 9001 sertifikası ile güven veren, İyi Tarım Uygulamaları sertifikası ile yıl boyunca asırlık ağaçlarına en iyi bakımı sunan marka, Ayvalık'ın çok meşhur ve lezzetli, binlerce yıllık zeytinlerinin mucizesini sofralarınıza getiriyor. Ekstra saf Ayvalık zeytinyağının mucizelerini siz de keşfedebilir; evinizde, bakımınızda, yemeklerinizde Ayvada Ayvalık Natürel Sızma Zeytinyağını kullanabilirsiniz.
Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.